06-30293213 info@skintens.nl

Voetreflex of drukpuntmassage

Bij Huidpraktijk Skintens Hoorn kom je helemaal tot rust bij het nemen van een voetreflex of drukpuntmassage

 

Voetreflex is een Oosterse voetmassage, waarbij met drukpunten worden gewerkt. Volgens de oosterse filosofie komen in je voeten drukpunten voor, die corresponderen met organen en botstructuren in je lichaam. Door je voeten lopen ook meridianen die over deze zelfde organen lopen.
Door deze te activeren of te masseren, kun je een blokkade(s) (of stress op een orgaan) oplossen. Dit kan tot gevolg hebben, dat de vastzittende emotie los komt. Uiting is hiervan dat je misschien over-emotioneel kunt worden, boos of juist verdrietig, zonder verklaarbare reden.
Emotie die niet verwerkt wordt kan zich in een orgaan gaan vastzitten. In onze spreekwoorden zitten verborgen boodschappen. Je gal spuwen, brok op de maag hebben, je hebt iets op je lever enzovoorts..

Door regelmatig voetreflex te ondergaan, kunnen deze emoties verwerkt worden en worden opgelost, waardoor je evenwichtiger door het leven gaat.

Voetreflex kan ook heel rustgevend zijn. Je kunt er misschien ook beter door slapen, of doorslapen.

Ervaar het zelf en maak hier een afspraak!

PIGMENTVLEKKEN

Vaak zie je bij oudere mensen steeds meer pigmentvlekken te voorschijn komen. In het gezicht en op de handen. Door gebruik te maken van microdermabrasie en speciale producten, kunnen deze plekken sterk vervagen.

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking in je gezicht. Ook is dit (helaas) mode onderhevig. Vroeger moest dit zo dun mogelijk zijn, tegenwoordig het omgekeerde. Laat je gezicht bepalen wat bij je past.

HARSEN

Haargroei op plekken waar je die liever niet wilt, kun je door middel van hars laten verwijderen. In mijn praktijk gebruik ik harde hars voor het gezicht, oksels en bikinilijn en de striphars voor de benen en de rug.

PEDICURE

Voeten moeten je je hele leven dragen. Daarom hebben voeten, net als je huid, een goede verzorging nodig.

VOETREFLEX

Onder je voeten zitten drukpunten die corresponderen met de organen in je lichaam.

Contactformulier

11 + 11 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl