06-30293213 info@skintens.nl

Reiki oftewel Universele Energie

Energetische blokkades veroorzaakt door stress met universele energie verhelpen

Stress is naar mijn mening een van de grootste oorzaken waardoor mensen ziek worden. Volgens de Oosterse filosofie zitten in ons lichaam chakra’s (energie knopen) en meridianen. De meridianen lopen over je gehele lichaam in verschillende banen, allemaal onderling met elkaar verbonden, maar ook verbonden aan de organen in het lichaam. Zo lopen deze meridianen ook over je chakra’s. Bij stress, blokkeer je onbewust de chakra die verbonden staat met deze (stress) emotie. Door bepaalde punten op de meridianen te drukken, die daarmee corresponderen, kan dit zeer pijnlijke punten zijn!

Door Reiki toe te passen, kun je deze blokkades laten verdwijnen. Hiervoor wordt universele energie in je lichaam gebracht, waardoor de stressplek kan oplossen of vervagen. Het klinkt allemaal zweverig, en misschien is dat het ook, maar als nuchtere hollander, weet ik uit ervaring dat ook al ben je een nuchtere hollander, je deze energie ervaart. Er komt een bepaalde rust in je lichaam, waardoor je in een rust toestand komt, wat zeer aangenaam wordt ervaren.

Wil je dit ook ervaren en je stress loslaten? Maak dan nu een afspraak!

PIGMENTVLEKKEN

Vaak zie je bij oudere mensen steeds meer pigmentvlekken te voorschijn komen. In het gezicht en op de handen. Door gebruik te maken van microdermabrasie en speciale producten, kunnen deze plekken sterk vervagen.

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking in je gezicht. Ook is dit (helaas) mode onderhevig. Vroeger moest dit zo dun mogelijk zijn, tegenwoordig het omgekeerde. Laat je gezicht bepalen wat bij je past.

HARSEN

Haargroei op plekken waar je die liever niet wilt, kun je door middel van hars laten verwijderen. In mijn praktijk gebruik ik harde hars voor het gezicht, oksels en bikinilijn en de striphars voor de benen en de rug.

PEDICURE

Voeten moeten je je hele leven dragen. Daarom hebben voeten, net als je huid, een goede verzorging nodig.

VOETREFLEX

Onder je voeten zitten drukpunten die corresponderen met de organen in je lichaam.

Contactformulier

10 + 9 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl