pedicure

Voetenzorg

Voeten zijn vaak letterlijk het ondergeschoven gedeelte van je lichaam. Toch zijn je voeten heel belangrijk! Je loopt er de hele dag op en daarom verdienen je voeten net zoveel zorg als de rest van je lichaam.

Kijk eens bij de optie ‘Extra’ tijdens het maken van een afspraak. Misschien wil je nog iets extra’s laten behandelen?

 

Waar bestaat een standaard pedicure behandeling uit?

De standaard pedicure behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, reinigen van de nagelomgeving, eelt verwijderen, eventueel (als de tijd het toelaat!) verwijdering van likdoorn(s), in-crèmen van de voeten door middel van korte voetmassage.

De deelbehandeling daarentegen bestaat alleen uit één onderdeel.

Schimmelnagel behandeling

De schimmelnagel wordt zoveel mogelijk ontdaan van de schimmel, waarna er een nieuwe nagel wordt gecreëerd met gel. Je krijgt een product mee voor thuis, om de schimmel verder te bestrijden. Dit product werkt samen met de ingrediënten die in de gel zitten verwerkt. En is uiterst werkzaam!

Voetreflex

Voetreflex is een Oosterse behandelingsmethode om de balans te herstellen van de organen in je lichaam. Dit gebeurt door middel van druk uit te oefenen op bepaalde punten in je voeten die volgens deze Oosterse filosofie in verbinding staan met organen.

Pedigel

Voeten in de zomer willen gezien worden! En helemaal als ze mooi zijn met een mooi wit randje! Je kunt ook kiezen om in plaats van een wit randje een gekleurd randje te laten zetten. Je nagels krijgen een gel-laagje met een wit of gekleurd randje. Deze gel is zeer flexibel wat erg prettig is in schoenen. Je kunt als je even wat anders wilt, de nagels normaal lakken en ook weer verwijderen.

Tarieven

Pedicure behandeling (standaard) € 30
Pedicure behandeling (alleen knippen nagels of ingegroeide nagel of likdoorn of wrat) € 20

Schimmelnagel behandeling (inclusief product voor thuis) € 30
Voetreflex € 32,50
Pedicure behandeling (standaard) met lakken van nagels (Extra optie) € 40
Pedi Gel € 30