Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Skintens

Mijn naam is Lina, gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In 2008 ben ik als zelfstandige mijn eigen bedrijf gestart. Dit werk doe ik nog elke dag met heel veel plezier. Als je een behandeling boekt bij Skintens zal je altijd door mij behandeld worden.

Ik hou ervan mensen open te benaderen en zal goed luisteren naar waar je tegenaan loopt op het gebied van huidproblemen en -verzorging. Ik blijf graag professioneel maar ik kan me goed inleven in jouw situatie waardoor ik je een passend advies kan geven. 

Ik ben lid van beroepsvereniging Anbos, waardoor sommige van mijn behandelingen vergoed kunnen worden. Check hiervoor je polis. Naast mijn opleiding Basis Dermatologie voor Schoonheidsspcialistes heb ik ook de opleidingen kruidengeneeskunde, aromatherapie en counseling gevolgd. Hierdoor weet ik meer over de oorzaak van huidproblemen en hoe deze vanaf de basis aan te pakken zijn. 

 

Opleidingen & cursussen

Ik heb de opleiding Basis Dermatologie voor Schoonheidsspecialistes gevolgd. Daarnaast volg ik nog elk jaar trainingen en lees veel vak-gerelateerde tijdschriften en boeken, om zo altijd helemaal op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren