06-30293213 info@skintens.nl

Gezicht achter Huidpraktijk Skintens Hoorn

In 2007 ben ik na een lange periode als administratief medewerker te hebben gewerkt, mij om te laten scholen tot schoonheidsspecialiste en pedicure. In 2008 ben ik als zelfstandige mijn eigen bedrijf gestart. Dit werk doe ik nog elke dag met heel veel plezier. Om up to date te blijven, volg ik regelmatig trainingen en workshops en lees veel vakliteratuur wat ik heel belangrijk vind.
Elke behandeling die ik geef, is met passie en met inlevingsvermogen en intuïtie. Elk persoon is anders, en daarom is elke behandeling bij mij anders. In grote lijnen zijn natuurlijk de behandelingen gelijk aan andere salons, maar tussen de algemene handelingen leg ik je zoveel mogelijk in de watten, om jou dat wellness gevoel te geven en hopelijk ook zo ervaart.
Mijn kijk op de behandelingen zijn niet alleen gericht op de handelingen, maar meer op jouw als mens, holistisch gezien. Zo geef ik tijdens het intrekken van het masker een hoofd- of voetmassage en werk ik niet met een stoomapparaat. Ook de reiniging, peeling en eindcrème worden ingemasseerd. Alles om jou een wellness gevoel te laten ervaren.

Een verkorte biografie

Ik ben geboren op Sicilië in 1963. En als 1 jarige geëmigreerd naar Nederland. Mijn moeder is ras Amsterdamse en mijn vader is Siciliaan. De jordaan in Amsterdam is waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. In 1989 tot en met 2006 heb ik in Purmerend gewoond en in 2006 ben ik verhuisd naar Hoorn.

Mijn vrije tijd besteed ik grotendeels aan mijn praktijk, mijn man, ons huis en onze hond. Mijn grootste hobby is het maken van kleding. Maar ik lees ook graag en ik hou van koken (de mediteranee keuken) en het uitproberen van recepten.

Contactformulier

6 + 8 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl