06-30293213 info@skintens.nl

Huidverzorging

Om te zorgen dat je huid er op je latere leeftijd nog goed uit ziet, moet je goed voor je huid zorgen. Net zoals je goed voor je gezondheid door gezonde voeding te eten, moet je voor je huid ook goede ‘voeding’ geven in de vorm van een goede huidverzorging.

Huidpraktijk Skintens Hoorn is een schoonheidssalon en praktijk in Hoorn. De nadruk op de verzorgende huidbehandelingen zijn gericht op ontspanning. Door de huid met lichte bewegingen te masseren zorg ik ervoor dat je een ontspannende uitstraling krijgt.

In deze hectische tijd waarin we leven, is het laatste waar je tijd voor hebt, ontspanning. Je rent van hot naar her, je moet alles bijhouden, je moet een rijk sociaal leven leiden, misschien kinderen die (nog) veel aandacht vragen, werken, huishouden, boodschappen doen.. en dan komt de vraag… wie geeft mij aandacht? Wanneer kom ik aan mijn ontspanning? Herken je dit?
Gun jezelf een momentje voor jezelf met een ontspannende gezichtsbehandeling, waarbij niet alleen je huid wordt verzorgd, maar ook je hoofd even tot rust komt..

Even me-time.. een uurtje..

Waarom is huidverzorging belangrijk

Onze huid is onze grootste orgaan. Onze huid beschermt ons namelijk tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals ziektekiemen, bacteriën, milieuomstandigheden en bijvoorbeeld de zon. Het is daarom belangrijk dat wij deze goed verzorgen. Deze brengen onze huid (als wij deze niet beschermen) veel schade toe. Droogte lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, worden dan na verloop van tijd zichtbaar. Begin daarom tijdig met een goede verzorging, want voorkomen is immers beter dan genezen. Huidverzorging betekend niet alleen een goede dag- en nachtcrème.

Om te zorgen dat je huid er op je latere leeftijd nog goed uit ziet, moet je goed voor je huid zorgen. Net zoals je goed voor je gezondheid door gezonde voeding te eten, moet je voor je huid ook goede ‘voeding’ geven in de vorm van een goede huidverzorging.
Ook interne factoren kunnen ervoor zorgen dat de huid uit balans raakt. Stress is zo’n belangrijke factor. Ook slechte voeding, roken, medicijnen zijn interne factoren. Door van buitenaf goed te verzorgen, kun je groot leed voorkomen.

Hoe ziet een behandeling eruit

De huidverzorgende behandelingen zijn zonder intakegesprek. Zodra je in de behandelstoel ligt, ga ik je huid oppervlakkig en diep reinigen  om goed naar je huid te kijken. Daarna ga ik jouw huid verder behandelen met een masker en eindverzorging bij de korte behandeling. Om het wellness gevoel te geven, wordt tijdens het intrekken van het masker altijd een hoofd- of voetmassage (naar keuze) gegeven.

Producten

De producten die geadviseerd worden zijn zonder dierlijke stoffen, vrij van parabenen, zijn plantaardig en niet getest op dieren.

Bij huidpraktijk Skintens Hoorn kun je ook voor andere behandelingen terecht. Alle behandelingen worden uitgevoerd met groot expertise en passie. Om de kennis up-to-date te houden, worden regelmatig bijscholingen gevolgd. Ook is de basis opleiding voor dermatologie voor schoonheidsspecialistes met goed resultaat afgerond. Deze opleiding is er op gericht om onregelmatige huidvlekken in een vroeg stadium te herkennen. Bij twijfel wordt er altijd doorverwezen naar de huisarts.

30 minuten – korte reiniging, (APK-tje) – € 30,00
Milk, peeling, masker, eindverzorging

45 minuten – korte reiniging, met epileren – € 40,00
milk, peeling, epileren, masker, eindverzorging

60 minuten – reiniging met epileren en weinig mee-eters verwijderen – € 47,50
milk, peeling, epilereren, weinig oneffenheden, masker, eindverzorging

Om je huid op latere leeftijd zo gezond en in optimale conditie te houden, is een goede verzorging het allerbelangrijkst. Dit is de basis voor je toekomst! Alles heeft onderhoud nodig, zo ook je huid. Door allerlei factoren kan je huid sterk vervuild raken, denk aan de buitenlucht, uitlaatgassen, maar ook je innerlijke vervuiling, denk aan voeding of bijvoorbeeld roken, kan vervuiling veroorzaken maar ook geestelijke stress kan je huid uit balans brengen. Laat daarom zo nu en dan je huid goed reinigen en gebruik de juiste producten. Behandel je huid, zoals je iets dierbaars behandeld, liefst beter! Je hebt namelijk maar één huid, die je je hele leven meedraagt. Wees daar zuinig op. Wil je weten wat voor jouw huid goed is? Maak dan nu een afspraak!

PIGMENTVLEKKEN

Vaak zie je bij oudere mensen steeds meer pigmentvlekken te voorschijn komen. In het gezicht en op de handen. Door gebruik te maken van microdermabrasie en speciale producten, kunnen deze plekken sterk vervagen.

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking in je gezicht. Ook is dit (helaas) mode onderhevig. Vroeger moest dit zo dun mogelijk zijn, tegenwoordig het omgekeerde. Laat je gezicht bepalen wat bij je past.

HARSEN

Haargroei op plekken waar je die liever niet wilt, kun je door middel van hars laten verwijderen. In mijn praktijk gebruik ik harde hars voor het gezicht, oksels en bikinilijn en de striphars voor de benen en de rug.

PEDICURE

Voeten moeten je je hele leven dragen. Daarom hebben voeten, net als je huid, een goede verzorging nodig.

PEDI-GEL

Je teennagels mooi met een wit of gekleurd randje? Zeker wel tot 6 weken plezier van mooie teennagels!

VOETREFLEX

Onder je voeten zitten drukpunten die corresponderen met de organen in je lichaam.

Contactformulier

2 + 8 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl