Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Littekens

De meest voorkomende littekens als wond litekens en acne littekens zijn goed te behandelen, waardoor deze minder zichtbaar worden. Littekens behandel ik met microdermabrasie. Hierbij wordt de huid en het bindweefsel van binnenuit aan het werk gezet, zodat de huid zichtbaar verbeterd. Deze behandeling is te boeken voor alleen een lokale behandeling, of als onderdeel van een andere behandeling. 

Niet alle littekens zijn te behandelen. Ben je benieuwd of Skintens iets aan jouw littekens kan doen? Kom bij ons langs en ik zal dit ter plekke beoordelen en met je bespreken. 

Een behandeling bestaat uit een intakegesprek, een masker, een hoofd- of voetmassage en een adviesgesprek waarin ik je uitleg geef over hoe je je huid het beste zelf kunt behandelen. 

Tarief

90 minuten: € 70,00

Afspraak maken

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren