Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Couperose

Bij Couperose zijn ontsierende rode adertjes zichtbaar in het gezicht, wangen, neus en voorhoofd. Dit is een niet schadelijke huidaandoening die vaak erfelijk is. Door de juiste behandeling zal de couperose zichtbaar verminderen. 

Voor een langdurig resultaat kunnen we de huid op therapeutische basis (kuurverband) behandelen en is het belangrijk om mijn advies op te volgen. 

Een couperose behandeling bestaat uit een intakegesprek, reiniging, peeling, een drukpunt massage of gebruik van microdermabrasie, epileren, een masker, een hoofd- of voetmassage en een adviesgesprek waarin ik je zal adviseren over hoe je je huid het beste zelf kunt behandelen. 

Tarief

90 minuten: € 70,00


Afspraak maken

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren