Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Behandelingen huidverbetering

Door factoren van buiten, of processen binnen in je lichaam kan je huid uit balans raken. Elke huid die uit balans is kan door goede behandeling worden verbeterd. Skintens bekijkt jouw persoonlijke situatie en maakt een behandeling op maat, speciaal voor jou. Hierdoor zul je zien dat je huidprobleem zichtbaar verminderd. Voor het verbeteren van je huid gebruik ik uitsluitend de juiste biologische producten die diep in de huid inwerken. Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis in de kruidengeneeskunde. Als nodig kan dit worden aangevuld met gespecialiseerde apparatuur.  

Bij elke behandeling doen we een intake gesprek en na de behandeling geef ik je uitgebreid advies over hoe je je huid het beste zelf kunt behandelen. Daarnaast zal ik je altijd verwennen met een masker en een hoofd- of voetmassage.

Alle behandelingen zijn intensief voor de huid, maar ook voor de geestelijke ontspanning wordt gezorgd.

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren