Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Behandelingen huidverbetering

Door factoren van buitenaf, of processen binnen in je lichaam kan je huid uit balans raken. Elke huid die uit balans is, kan door de juiste behandeling worden verbeterd. Skintens bekijkt jouw persoonlijke situatie en maakt een behandeling op maat, speciaal voor jou. Hierdoor zul je zien dat je huidprobleem zichtbaar verminderd. Voor het verbeteren van je huid gebruik ik uitsluitend de juiste biologische producten die diep in de huid inwerken. Als het nodig is, kan dit worden aangevuld met gespecialiseerde apparatuur.  

Nieuw bij Skintens is het werken met fruitzuurpeeling. Met deze behandeling is al binnen één behandeling zichtbaar resultaat te zien! Zowel rimpels, pigmentvlekken, (acne) littekens en couperose zijn na behandeling sterk verminderd.

Bij elke behandeling doen we een intakegesprek en na de behandeling geef ik je uitgebreid advies over hoe je je huid het beste zelf kunt behandelen. Bij bijna alle behandelingen, behalve bij de fruitzuurpeeling, zal ik je verwennen met een masker en een hoofd- of voetmassage.

Alle behandelingen zijn intensief voor de huid, maar ook voor de geestelijke ontspanning wordt gezorgd.

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren