06-30293213 info@skintens.nl

Huidproblemen

Bij Huidpraktijk Skintens Hoorn kun je terecht voor verschillende soorten huidproblemen. Alle huidproblemen worden met de grootste zorg en resultaatgericht behandeld. De producten die hiervoor gebruikt worden, zijn niet getest op dieren, bevatten geen dierlijke producten, bevatten geen parabenen, geen minerale oliën en zijn van natuurlijke ingrediënten.

Wat zijn huidproblemen

Elke huid die niet egaal van kleur is, pukkels heeft of putjes, rimpeltjes, te vet of te droog is of schilferig is een huidprobleem. Voorbeelden hiervan zijn; acne, couperose, littekens, pigmentvlekken, rimpels. Maar ook als de huid uit balans is, zoals een te vette huid of juist een te droge huid die schilferig aanvoelt is een huidprobleem.

Voor al deze problemen is een oplossing. Doordat ik niet alleen maar naar de huid als een oppervlakkig orgaan kijk, maar naar de mens in het geheel, pak ik de oorzaak aan en niet alleen de symptoom. Hierdoor pak je het probleem aan bij de kern. En ja, een huid vertelt zo veel meer dan je zou denken. Wist je bijvoorbeeld dat stress een van de grootste oorzaken zijn van huidproblemen die uit balans zijn? En zoveel mensen, zoveel oorzaken. Daarom zijn de behandelingen per persoon verschillend dus op maat gemaakt.

Het behandelen van welk huidprobleem dan ook, kan alleen op therapeutische basis worden gedaan. De meeste soorten zijn helaas niet in één behandeling weg te krijgen. Dat is onrealistisch.

Welke behandelingen zijn mogelijk bij Huidpraktijk Skintens Hoorn

  • Rimpels
  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Littekens
  • Zeer vette huid met onzuiverheden
  • Zeer droge huid (schuurpapier huid)
  • En alle overige huidproblemen wat uit stress voortkomt.

Heb je vragen of ik je kan helpen/begeleiden bij jouw huidprobleem? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Je krijgt binnen 24 uur een antwoord terug.

PIGMENTVLEKKEN

Vaak zie je bij oudere mensen steeds meer pigmentvlekken te voorschijn komen. In het gezicht en op de handen. Door gebruik te maken van microdermabrasie en speciale producten, kunnen deze plekken sterk vervagen.

HARSEN

Haargroei op plekken waar je die liever niet wilt, kun je door middel van hars laten verwijderen. In mijn praktijk gebruik ik harde hars voor het gezicht, oksels en bikinilijn en de striphars voor de benen en de rug.

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking in je gezicht. Ook is dit (helaas) mode onderhevig. Vroeger moest dit zo dun mogelijk zijn, tegenwoordig het omgekeerde. Laat je gezicht bepalen wat bij je past.

PEDICURE

Voeten moeten je je hele leven dragen. Daarom hebben voeten, net als je huid, een goede verzorging nodig.

VOETREFLEX

Onder je voeten zitten drukpunten die corresponderen met de organen in je lichaam.

Contactformulier

4 + 2 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl