06-30293213 info@skintens.nl

Verwijderen van overtollige haargroei

Skintens Hoorn is specialist in het harsen van rug, benen, oksels, bikinilijn en in het gezicht. Wil je weken af zijn van je overtollige haargroei, laat je dan behandelen door een professional.

 

Voordeel van scheren is, dat je het even snel kan doen. Onder de douche of voor de wasbak. Je hebt er doorgaans niemand voor nodig. Nadeel van scheren is dat je stoppels krijgt. Zeker als je het heel kort scheert, kunnen je haartjes (die aan de bovenkant bot zijn afgesneden) gaan ingroeien, waardoor je pukkeltjes of andere ontstekingen krijgen. Plus met scheren, beschadig je je huid, waardoor je jeuk krijgt.

Voordeel van chemische haarverwijdering is, is het gemak. Je spuit het op de overtollige haren en je veegt het er zo af. Nadeel van chemisch je haar verwijderen (zoals Feet), je brandt je haartjes weg, maar vergeet niet dat het ook de bovenste cellenlaag van je huid wegbrandt. Je ruikt de verbrande haren. Dit is natuurlijk niet zo best voor je huid!

Voordeel van harsen is, je hebt de eerste 3 a 4 weken niet tot nauwelijks haargroei. Het is snel en minder belastend voor je huid. Je krijgt geen stoppels, de haren worden namelijk met gedeeltelijk of gehele haarzakjes verwijderd en dus niet afgesneden, waardoor ze op een natuurlijke manier door je huid naar de oppervlakte kunnen. En door dit regelmatig te doen, is de kans groter dat je steeds meer beschadigde haarzakjes hebt, waar uiteindelijk geen haar meer uit groeit. Nadeel van harsen is dat je (wil je het goed doen) het moet laten doen. En het is soms een beetje gevoelig met verwijderen van de haren, maar dit maar heel eventjes.

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking in je gezicht. Ook is dit (helaas) mode onderhevig. Vroeger moest dit zo dun mogelijk zijn, tegenwoordig het omgekeerde. Laat je gezicht bepalen wat bij je past.

HARSEN

Haargroei op plekken waar je die liever niet wilt, kun je door middel van hars laten verwijderen. In mijn praktijk gebruik ik harde hars voor het gezicht, oksels en bikinilijn en de striphars voor de benen en de rug.

PIGMENTVLEKKEN

Vaak zie je bij oudere mensen steeds meer pigmentvlekken te voorschijn komen. In het gezicht en op de handen. Door gebruik te maken van microdermabrasie en speciale producten, kunnen deze plekken sterk vervagen.

PEDICURE

Voeten moeten je je hele leven dragen. Daarom hebben voeten, net als je huid, een goede verzorging nodig.

PEDI-GEL

Je teennagels mooi met een wit of gekleurd randje? Zeker wel tot 6 weken plezier van mooie teennagels!

VOETREFLEX

Onder je voeten zitten drukpunten die corresponderen met de organen in je lichaam.

Contactformulier

13 + 7 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl