06-30293213 info@skintens.nl

Epileren en/of verven wimpers/wenkbrauwen

 

Wenkbrauwen zijn bepalend in het gezicht. Soms is het lastig om je wenkbrauwen gelijk te krijgen.

Het epileren en/of het verven van de wimpers/wenkbrauwen kun je in elke gewenste kleur laten doen. Het meest gebruikelijke is zwart voor wimpers en bruin voor de wenkbrauwen. Maar er zijn legio kleurcombinaties te maken. Ik probeer altijd te kijken hoe de kleur van je haar is en je huid. Dit kan namelijk bepalend zijn voor welke kleur wenkbrauwen jou het beste staat.

Ook voor epileren kun je bij mij terecht. Tijdens een gezichtsbehandeling is het epileren gratis. Voor het verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen gelden andere tarieven als dit met een andere behandeling geboekt wordt.

COUPEROSE

Naarmate je ouder wordt, is de kans groot dat je steeds meer adertjes te zien krijgt in je gezicht. Bekende plaatsen zijn de neus, de kin, de wangen en het voorhoofd. Door je huid de speciale verzorging te geven, kan dit verminderen.

PIGMENTVLEKKEN

Vaak zie je bij oudere mensen steeds meer pigmentvlekken te voorschijn komen. In het gezicht en op de handen. Door gebruik te maken van microdermabrasie en speciale producten, kunnen deze plekken sterk vervagen.

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking in je gezicht. Ook is dit (helaas) mode onderhevig. Vroeger moest dit zo dun mogelijk zijn, tegenwoordig het omgekeerde. Laat je gezicht bepalen wat bij je past.

HARSEN

Haargroei op plekken waar je die liever niet wilt, kun je door middel van hars laten verwijderen. In mijn praktijk gebruik ik harde hars voor het gezicht, oksels en bikinilijn en de striphars voor de benen en de rug.

PEDI-GEL

Je teennagels mooi met een wit of gekleurd randje? Zeker wel tot 6 weken plezier van mooie teennagels!

VOETREFLEX

Onder je voeten zitten drukpunten die corresponderen met de organen in je lichaam.

Contactformulier

12 + 13 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl