06-30293213 info@skintens.nl

Waarmee kan ik je helpen?

Helaas is deze website nog niet compleet. Heb je een (brandende) vraag over huidproblemen of voetproblemen en je hebt je geen antwoord hierop kunnen vinden? Stel je vraag dan in onderstaand contactformulier en je krijgt binnen 24 uur een antwoord.

Telefonisch contact

Je kunt me uiteraard ook bellen op 06-30293213. Het kan echter zo zijn dat ik met een behandeling bezig ben en dat ik daardoor telefonisch even niet bereikbaar ben. Je kunt dan ten alle tijde een berichtje inspreken en dan word je dezelfde dag teruggebeld.

PIGMENTVLEKKEN

Vaak zie je bij oudere mensen steeds meer pigmentvlekken te voorschijn komen. In het gezicht en op de handen. Door gebruik te maken van microdermabrasie en speciale producten, kunnen deze plekken sterk vervagen.

HARSEN

Haargroei op plekken waar je die liever niet wilt, kun je door middel van hars laten verwijderen. In mijn praktijk gebruik ik harde hars voor het gezicht, oksels en bikinilijn en de striphars voor de benen en de rug.

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking in je gezicht. Ook is dit (helaas) mode onderhevig. Vroeger moest dit zo dun mogelijk zijn, tegenwoordig het omgekeerde. Laat je gezicht bepalen wat bij je past.

VOETREFLEX

Onder je voeten zitten drukpunten die corresponderen met de organen in je lichaam.

PEDICURE

Voeten moeten je je hele leven dragen. Daarom hebben voeten, net als je huid, een goede verzorging nodig.

PEDI-GEL

Je teennagels mooi met een wit of gekleurd randje? Zeker wel tot 6 weken plezier van mooie teennagels!

Contactformulier

11 + 4 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl