06-30293213 info@skintens.nl

Behandelingen

Huidpraktijk Skintens Hoorn is een praktijk met diverse professionele behandelingen op uiterlijke verzorging. Alle behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd en kunnen gecombineerd worden geboekt.

Deze pagina geeft je een overzicht van de behandelingen die ik in mijn praktijk geef. Elke behandeling is een op maat gemaakte behandeling, want niet elke persoon is hetzelfde.

De anti-age behandelingen zijn gericht op het zichtbaar verminderen van rimpels. Of dit nu beginnende of al ver gevorderde rimpelvorming is.

De huidverzorgende behandeling is een weldaad voor je gezicht en je hoofd, zonder adviesgesprek. De behandeling is puur gericht op ontspanning. Uiteraard worden wel je wenkbrauwen geëpileerd, maar hoofdzaak is ontspanning. Wil je meer advies over je huid bijvoorbeeld over het onderhoud, of de conditie, maar ook als je veel mee-eters of gerstekorrels heb dit je verwijderd wilt hebben, dan is een uitgebreidere behandeling noodzakelijk. Daarin neem ik alles met je door over hoe je jouw huid ervaart en wat je eraan veranderd zou willen zien.

Ook huidproblemen zoals couperose, littekens, pigmentvlekken of kleine huidprobleempjes zoals steelwratjes zijn in de praktijk te behandelen.

En wat bij elke salon hoort, kleine behandelingen zoals verven van wimpers en/of wenkbrauwen, harsen van diverse lichaamsdelen worden allemaal gedaan.

Bij de voetbehandelingen worden de storende klachten verholpen en de standaard handelingen, zoals nagels knippen, eelt verwijderen, etc. Wil je alleen je storende klacht laten behandelen, dan is een deelbehandeling genoeg. Mochten je voeten teveel achterstallig onderhoud hebben, is de kans groot dat dit niet in één keer behandeld kan worden. Dan zal de storende klachten het eerst worden verholpen, en eventueel een vervolgafspraak worden gemaakt.

Maar ook de meer energetische behandelingen zoals voetreflex of reiki zijn mogelijk.

PIGMENTVLEKKEN

Vaak zie je bij oudere mensen steeds meer pigmentvlekken te voorschijn komen. In het gezicht en op de handen. Door gebruik te maken van microdermabrasie en speciale producten, kunnen deze plekken sterk vervagen.

HARSEN

Haargroei op plekken waar je die liever niet wilt, kun je door middel van hars laten verwijderen. In mijn praktijk gebruik ik harde hars voor het gezicht, oksels en bikinilijn en de striphars voor de benen en de rug.

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking in je gezicht. Ook is dit (helaas) mode onderhevig. Vroeger moest dit zo dun mogelijk zijn, tegenwoordig het omgekeerde. Laat je gezicht bepalen wat bij je past.

VOETREFLEX

Onder je voeten zitten drukpunten die corresponderen met de organen in je lichaam.

REIKI

Reiki is het krijgen van universele energie, waardoor je lichaam een aanzet krijgt om de balans de hervinden.

PEDICURE

Voeten moeten je je hele leven dragen. Daarom hebben voeten, net als je huid, een goede verzorging nodig.

PEDI-GEL

Je teennagels 6 weken lang goed verzorgd zonder onderhoud! Met een wit of gekleurd randje op je tenen!

Contactformulier

15 + 13 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl