06-30293213 info@skintens.nl

Anti Aging behandeling

Effectief behandelen van rimpels met plantaardige producten

Of we het hebben over anti-aging, huidverjonging of veroudering, het gaat allemaal over rimpels en onderhuidse huidverslapping.

In mijn praktijk behandel ik met zeer goede resultaten de rimpels, waardoor deze duidelijk minder diep worden. Hoe ik dit doe? Om dit resultaat te bereiken gebruik ik verschillende technieken en het gebruik van speciaal hiervoor ontwikkelde plantaardige producten.
Elke behandeling is daarom anders. De ene keer gebruik ik cupping, de andere keer een bindweefselmassage of microdermabrasie. Maar altijd met producten met hoogwaardige werkstoffen die rimpels reduceren.

Heb je beginnende rimpels, gevorderde of vergevorderde rimpels?

Ongeveer vanaf je 25e jaar begint je huid langzamerhand te verouderen. Dit heb je vaak niet in de gaten, maar het proces begint dan al onderhuids. Onder je huid begint het collageen en de elastine-vezels te verslappen en te verminderen. Het gevolg is dat je onderhuids langzamerhand verslapt, wat oppervlakkig zichtbaar wordt. Eerste signalen zijn dan ook, kleine lijntjes en rimpeltjes.

Door vroegtijdig met goede verzorging te beginnen en gymnastiek voor je gezicht, kun je langer genieten van een gezonde jonger ogende huid.

Rimpels kunnen extra worden veroorzaakt door:

  • Stress
  • Weinig slaap
  • Te veel zon
  • Slechte voeding
  • Roken

Welke verzorging is belangrijk

Het is belangrijk om te beginnen met een reinigingsmiddel zoals een milk en een tonic, en een goede dag- en nachtcrème. Ook adviseer ik een goede oogcrème en hals-/decolleté-crème te gebruiken. De huid is hier namelijk vele malen dunner en heeft dus andere behoeften dan de rest van het gezicht. Gebruik minimaal 1x per week een (milde) gezichtspeeling en een speciaal masker. Om de huid extra te voeden is het raadzaam om aanvullend speciale serums en ampullen te gebruiken.

Hoe ziet de anti-age behandeling eruit?

We beginnen met een intakegesprek, waarin ik vertel wat ik doe en wat ik eventueel voor jou kan betekenen. Tijdens dit gesprek kun jij je vragen stellen over je huid en aangeven waar jij je aan stoort. Dan begint de behandeling met de reiniging en peeling waarna ik een anamnese maak. Dit is het in kaart brengen van alle vlekjes, plekjes, eventuele zichtbare adertjes en natuurlijk het doel waarvoor je komt, de rimpels. Ook de conditie van de huid zet in in deze anamnese, zoals vet, droog of vochtarm. Dan vervolgt de behandeling met eventueel de microdermabrasie, epileren, verwijderen mee-etertjes of gerstekorreltjes, vervolgens een masker met hoofd- of voetmassage en de eindverzorging. Dit allemaal met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het tegengaan van rimpels. Na de behandeling volgt een adviesgesprek, wat allemaal in het huidplan staat beschreven en die je vervolgens mee naar huis krijgt, om rustig door te nemen.

Producten

De producten die geadviseerd worden, zijn plantaardig dus zonder dierlijke stoffen, niet getest op dieren, vrij van parabenen en minerale oliën.

Alle behandelingen worden uitgevoerd met groot expertise en passie. Om de kennis up-to-date te houden, worden regelmatig bijscholingen gevolgd. Ook is de basis opleiding voor dermatologie voor schoonheidsspecialistes met goed resultaat afgerond. Deze opleiding is er op gericht om onregelmatige huidvlekken in een vroeg stadium te herkennen. Bij twijfel wordt er altijd doorverwezen naar de huisarts.

Prijs

 

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan een intakegesprek aan door hier te klikken of bel met 06-30293213.

Overige behandelingen

Hieronder vind je de overige behandelingen die je kunt boeken bij Huidpraktijk Skintens Hoorn.

PIGMENTVLEKKEN

Vaak zie je bij oudere mensen steeds meer pigmentvlekken te voorschijn komen. In het gezicht en op de handen. Door gebruik te maken van microdermabrasie en speciale producten, kunnen deze plekken sterk vervagen.

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking in je gezicht. Ook is dit (helaas) mode onderhevig. Vroeger moest dit zo dun mogelijk zijn, tegenwoordig het omgekeerde. Laat je gezicht bepalen wat bij je past.

HARSEN

Haargroei op plekken waar je die liever niet wilt, kun je door middel van hars laten verwijderen. In mijn praktijk gebruik ik harde hars voor het gezicht, oksels en bikinilijn en de striphars voor de benen en de rug.

VOETREFLEX

Onder je voeten zitten drukpunten die corresponderen met de organen in je lichaam.

REIKI

Reiki is het krijgen van universele energie, waardoor je lichaam een aanzet krijgt om de balans de hervinden.

Contactformulier

13 + 9 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl