06-30293213 info@skintens.nl

Anamnese

Elke klant heeft een andere huid en dus een andere aanpak nodig. Door middel van de anamnese wordt de huidconditie en huidproblemen in kaart gebracht.

Wat is een anamnese?

Een anamnese is een klantenkaart met je NAW gegevens, je medicijngebruik, allergieën, welke producten je gebruikt, je leefgewoontes en het in kaart brengen van je huidconditie. Alle plekken met rimpeltjes, vlekken, couperose, huid-onzuiverheden en littekens worden genoteerd. Ook hoe de conditie van je huid is. Is deze vet, of juist niet, droog, en in welke gebieden.. etcetera.

Wet privacy

Aangezien er een nieuwe wet van kracht komt in mei, zal door elke klant een verklaring getekend moeten worden, om toestemming te geven dat ik deze gegevens van je mag bijhouden en dat ik deze gegevens niet aan derden zal verstrekken en je privacy hiermee garandeer! Bij het niet ondertekenen van deze verklaring kan en mag ik geen gegevens meer bijhouden. Dit betekent ook dat ik niet meer mag bijhouden wat je koopt of waar je eventueel allergisch op reageert. Dit zul je dus elke keer zelf moeten aangeven.

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking in je gezicht. Ook is dit (helaas) mode onderhevig. Vroeger moest dit zo dun mogelijk zijn, tegenwoordig het omgekeerde. Laat je gezicht bepalen wat bij je past.

HARSEN

Haargroei op plekken waar je die liever niet wilt, kun je door middel van hars laten verwijderen. In mijn praktijk gebruik ik harde hars voor het gezicht, oksels en bikinilijn en de striphars voor de benen en de rug.

PEDICURE

Voeten moeten je je hele leven dragen. Daarom hebben voeten, net als je huid, een goede verzorging nodig.

VOETREFLEX

Onder je voeten zitten drukpunten die corresponderen met de organen in je lichaam.

Contactformulier

10 + 14 =

Huidpraktijk Skintens Hoorn

Huidpraktijk Skintens Hoorn is het adres voor couperose en huidverbeterende behandelingen.

Huidpraktijk Skintens Hoorn
Tjalk 58 (gelegen tussen de Oude Veiling en Huesmolen)
1625 ED Hoorn
M: 06-30 29 32 13
E: info@skintens.nl