agenda

Online agenda

Let op!!! In verband met de strenge maatregelen omtrent het Corona (Covid-19) virus, dien je het volgende in acht te nemen bij het maken van een afspraak bij Skintens Hoorn. 

  • Maak geen afspraak als je symptomen hebt zoals verkoudheid, grieperig of koortsig zijn, of als één van je huisgenoten deze symptomen heeft.
  • Bij binnenkomst dient iedereen eerst de handen te desinfecteren met de aangereikte gel. Als je wilt, heb ik zelfgemaakte mondkapjes die je kunt opzetten. Na afloop van de behandeling, kun je die deponeren in de daarvoor bestemde prullenbak.
  • Er wordt tijdelijk geen koffie/thee geserveerd (sorry)
  • Als je partner mee komt omdat het niet anders kan, zal je partner een mondkapje moeten dragen ivm de afstand en de beperkte ruimte.

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Hoe gaat dit in zijn werk.

  • Eerst selecteer je de categorie om wat soort behandeling het gaat, Gezicht, Voeten, Harsen of Wimpers/Wenkbrauwen.
  • Daarna selecteer je bij behandeling de gewenste behandeling.
  • Je kunt al een voorselectie maken van welke dagen je graag wilt, klik op doorgaan. Hierna zie je welke tijden er voor selecteerde dagen beschikbaar zijn.

In verband met de versnelde opening die eerder aangekondigd was door de Corona maatregelen vanuit het RIVM is het momenteel erg druk. Tijdelijk is het dus alleen mogelijk om pedicure behandelingen te selecteren, deze hebben momenteel in mijn ogen een hogere prioriteit. Ik hoop op een ieders begrip hiervoor.

Mocht je naar aanleiding van de bovenstaande uitleg nog niet verder komen in de agenda, schroom niet om contact op te nemen (liefst via whatsapp of sms) 06-30293213 of per e-mail info@skintens.nl. Alvast bedankt! #blijfveilig

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
 
 
 

Skintens Hoorn

Huidverbeteringspraktijk